Claudia Cardarelli

Ik ben Claudia Cardarelli. Ik ben 21 jaar oud en ik woon in Eindhoven. Tijdens een uit de hand gelopen lunch zijn Nika en ik spontaan begonnen met Nu Ben Jij. Dit vond ik enorm spannend aangezien ik nog midden in mijn studentenleven zit, met mijn twee bijbanen, in een super kleine studio en midden in mijn studie Toegepaste Psychologie. 

 

Hard werken, gezellig kletsen. Deze balans is erg belangrijk voor mij. Door de ervaringen die ik bij onder anderen bij Brownies&Downies en verschillende basis/middelbare scholen heb opgedaan, kan ik goed overweg met alle soorten mensen die er zijn. Mensen met een bijzonder rugzakje, die speciale begeleiding nodig hebben, maar ook mensen die dat niet hebben maar gewoon even het overzicht verloren zijn.
 

Momenteel studeer ik Toegepaste Psychologie aan de Fontys in Eindhoven. Een studie die ik met veel plezier en enthousiasme ben gestart en over een tijdje afrond. Ook werk ik als invaller op een middelbare school en heb ik ervaring met jongeren die als vluchteling kort geleden naar Nederland kwamen. Door mijn open blik op zo’n beetje alles op de wereld heb ik niet snel een oordeel klaar staan.

 


Nika van Stiphout

Mijn naam is Nika van Stiphout, ik ben 24 jaar en ik kom uit Helmond.  

Mijn grootste passies zijn mensen en muziek en ik ben super blij met mijn eigen en onze gezamenlijke onderneming(en)! 

 

In Nu Ben Jij kan ik al mijn positieve energie kwijt, krijg ik ontzettend veel positieve energie terug en kan ik mijn twee grootste passies delen in mijn dagelijkse werk!

 

Van kinds af aan ben ik al met muziek en zang bezig. Op mijn 16e ben ik begonnen met het geven van mijn zanglessen en optredens als zangeres. Ik heb dit na mijn studie 2 jaar gecombineerd met mijn werk in de zorg. Ik heb gewerkt als ambulant begeleider, maatschappelijk werker en autisme begeleidster. Dit alle voor kinderen en volwassenen met uiteenlopende problematieken zoals zware lichamelijke en geestelijke beperkingen, Autisme, ADHD, angst, burn-out en depressie en niet aangeboren hersenletsels. 

 

In 2019 ben ik gestart als ZZP’er onder de naam Nika van Stiphout (coaching). Hier combineer ik mijn werk als zangdocent, workshopleidster en workshop ontwikkelaar en muziektherapeut. Dit heeft gelukkig al veel raakvlakken met mijn werk in de zorg maar ik wilde dit toch graag nog verder uitbreiden. In een fijn gesprek met Claudia kwamen wij erachter dat we dezelfde dingen willen in ons werk en besloten we (spontaan op dat moment) om onze krachten te gaan bundelen. 

 

Ik ben erg blij dat we op dat moment de sprong in het diepe gewaagd hebben. Ik zelf heb als geen ander regelmatig hulp nodig gehad, soms nog steeds en dat zal altijd zo blijven. Zo is het leven en dit blijft zich ontwikkelen. Ik ben dan ook erg blij dat ik voor anderen iets kan betekenen die het ook even nodig hebben.