Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden Nu Ben Jij

 

Laatst gewijzigd per 22 december 2020.

 

Geldend voor iedereen, alle deelnemers, bedrijven en particulieren afnemers van alle mogelijke vormen van coaching, gesprekken, therapieën, sessies, workshops of andere momenten en contacten bij Nu Ben Jij.  (vanaf eerste contact moment online of live).

 

* Een proefsessie, oriëntatie of kennismaking dien je altijd in voren te betalen. Met uitzondering wanneer deze door Nu Ben Jij gratis wordt aangeboden.

 

* Je kunt alleen coaching, therapie, of een sessie ontvangen wanneer betaling voltooid is of wanneer er een begin gemaakt is aan de termijnbetaling. 

 

* Een sessie annuleren kan tot 48 uur van te voren kosteloos.  Binnen 48 uur van te voren wordt er 50% in rekening gebracht. Annuleer je binnen 24 uur dan wordt er 100% in rekening gebracht. Heb je al voor meerdere sessies betaald of betaal je voor meerdere sessies in termijnen? Dan kan je eenmalig kosteloos afzeggen met betrekking tot ziekte of overmacht.

 

* Een les annuleren bij een abonnement kan 2 maal per abonnement, mits 48 uur van te voren kosteloos. En kan 2 keer per abonnement kosteloos, 48 uur van te voren kosteloos wanneer binnen de frequentie wordt ingehaald (dus wanneer je 2 keer per maand les hebt, je nog steeds 2 maal die maand les hebt). Daarna wordt de lessen, binnen 48 uur van te voren afgezegd, 50% in rekening gebracht. Annuleer je binnen 24 uur dan wordt er 100% in rekening gebracht.  

 

* Bij een no-show bij een sessie is geen restitutie mogelijk. Indien er nog niet is betaald wordt er 100% in rekening gebracht.

 

* Bij afmelding van deelname aan een workshop, binnen 5 dagen, is restitutie in geen geval mogelijk. Je kunt je deelname aan de workshop wel kosteloos verzetten. Meld je minimaal 5 dagen in voren af? Dan krijg je 50% terug of mag je de workshop op een ander moment volgen.

 

* Claudia en Nika kunnen ten alle tijden, zonder overleg met jou, een sessie laten vervallen of een sessie verzetten (datum en tijd worden in overleg met jou gepland). Uiteraard wordt er naar gestreefd dit zo min mogelijk te hoeven doen en wordt dit, wanneer het wel gebeurt, altijd zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

 

* Het betalingstermijn van een factuur is maximaal 14 dagen en minimaal voor je eerstvolgende sessie. Behalve als er andere termijnen zijn afgesproken in de factuur.

 

* Wanneer je nadat je een factuur voor betreffende sessies ontvangen hebt (binnen het herroepingstermijn van 14 dagen), om een reden niet verder wilt met de sessies, worden er annuleringskosten in rekening gebracht. (Ook bij betaling in termijnen).

Deze kosten bedragen €15,00. De factuur wordt alleen gestuurd nadat er mondeling of schriftelijk bevestigd is door te willen gaan met de lessen en op welke manier. 

 

 *  In de vakanties lopen de sessies door. Tenzij de degene die de sessies volgt of Claudia of Nika zelf afmeld. Wanneer Claudia of Nika op vakantie zijn wordt dit tijdig gecommuniceerd. 

 

* Betalen in termijnen is mogelijk. Houd er wel rekening mee dat de termijn data gewoon doorlopen, ook al heb je op die dag of die week misschien geen sessie gepland hebt staan. Je bent verplicht het aantal sessies wat je hebt afgesproken te betalen, ongeacht of je wel of niet komt. De termijnen lopen door totdat het laatste bedrag betaald is. Het kan dus voorkomen dat je al meer sessies betaald hebt dan dat je gevolgd hebt. Deze heb je dan nog tegoed. Of je hebt al meer sessies gevolgd en moet deze achteraf nog even betalen.

 

*Wanneer je je factuur niet hebt betaald of de termijnen niet betaald ontvang je geen sessies.

 

 * Bij achterstallige betaling kan een incassobureau ingeschakeld worden. De hierbij komende kosten zijn voor rekening van de afnemer. 

 

* Restitutie op betaalde sessies is in geen geval mogelijk.

 

* Contant betaling is niet mogelijk. 

 

* Een strippenkaart (meerdere sessies in voren) is 6 maanden geldig.

 

* Het heeft geen nut om veel eerder te arriveren bij je sessie omdat iemand anders op dat moment nog een sessie heeft. Je zult dan beneden in de hal moeten wachten of buiten wanneer Wijkhuis De Fonkel gesloten is.

 

* Het ontvangen van coaching, het deelnemen aan sessies, het deelnemen aan workshops of andere projecten of het volgen of deelnemen aan al het andere mogelijke aanbod van Nu Ben Jij  is geheel op eigen risico. Nu Ben Jij en Claudia en Nika zijn nooit aansprakelijk voor geestelijk of lichamelijk letsel of geestelijke of lichamelijke klachten vanaf het eerste contactmoment online of live bij Nu Ben Jij of met Claudia of Nika.

 

*Nu Ben Jij en Claudia en Nika kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal, of beschadiging van eigendommen van de leerling. Het betreden van de locatie van Nu Ben Jij is geheel op eigen risico.

 

* Het is niet mogelijk om geld van cadeaubonnen terug te krijgen.

 

*  Het is niet toegestaan de teksten, video's, materialen van de online cursussen, trainingen, coaching, sessies en al het andere aanbod te delen met derden, tenzij Nu Ben Jij hiervoor schriftelijk toestemming heeft gegeven.  

 

* Het is niet toegestaan om de opgedane kennis commercieel te verkopen of op te nemen in een eigen online cursus, event, training, coaching, tenzij Nu Ben Jij hier schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

 

* Elke handeling die gedaan wordt naar aanleiding van deelname aan een sessie, coaching, workshop of ander mogelijk aanbod, is volledig voor eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer.

 

* Bij afwezigheid van de Claudia of Nika, zal gekeken worden of de een de ander kan vervangen. Is dit niet mogelijk dan zal er een andere datum, in overleg, worden ingepland.

 

* Vanaf 1 januari  augustus 2023 kan de betaling in termijnen via automatische incasso verlopen, tot die tijd moet het geld handmatig overgemaakt worden naar aanleiding van de factuur.

 

* De algemene voorwaarden kunnen op ieder moment aangepast worden.

 

T: 06-10593368

M: info.nubenjij@gmail.com

KVK: 81403054

BTW: