Een ademhalings- of in-checkmomentje

ademhalingsmomentje

Heb je moeite met op de juiste manier ademhalen in je dagelijks leven? Of op momenten van drukte of stress? Ervaar je regelmatig onrust in je lijf?

Een ademhalingsmomentje kan zorgen voor veel meer rust en kan het vaak zelfs verhelpen of verminderen!

 

Samen gaan we kijken wat er aan de hand is, oefenen we met juiste technieken en je krijgt gerichte oefeningen en handvatten mee.Een ademhalingsmomentje kan voor iedereen heel fijn zijn maar is uitermate geschikt voor mensen met;

- stress klachten;

-  een burn-out of mensen die tegen een burn-out aan zitten of hier net uit komen; 

- last van hyperventilatie, oververmoeidheid en overgewicht;
- ademhalingsproblemen door zwangerschap;

- onjuiste ademhaling;
- moeite hebben met ontspannen;
- en ga zo nog maar even door.Samen gaan we aan de slag. Als je thuis goed oefent en alles bijhoudt, hebben de meeste genoeg aan ongeveer 2 tot 3 sessies.

 Je kunt een ademhalingsmomentje los boeken of combineren met coaching of een klankschalen sessie.

 

Een ademhalingsmomentje duurt 20 minuten. Ben je geïnteresseerd in een ademhalingsmomentje? Klik dan hier en vaag nu een gratis oriënterend gesprek aan of vraag een ademhalingsmomentje aan in combinatie met een coaching- of klankschalensessie!

 

in-checkmomentje

Vind je het fijn om even in te checken voor een klankschalensessie of voor een ademhalings momentje? Om even te vertellen hoe het met je gaat, vragen te stellen, korte coaching te ontvangen, eventueel advies te vragen, even te sparren of spuien en al tot rust te komen?

Of om na een coachingstraject af en toe nog kort contact te hebben om te kijken hoe het met je gaat en af en toe nog even support en feedback te ontvangen?

 

 

 Dat kan door ‘even in te checken’, hartstikke fijn!
Even inchecken kan op locatie, online of telefonisch.
Je kunt momenten om even in te checken dus in combinatie boeken of als los momentje.


 

 

 

 

Een in-checkmomentje duurt 20 minuten. Ben je geïnteresseerd in een in-checkmomentje? Klik dan hier en vaag nu een gratis oriënterend gesprek aan of een momentje naar aanleiding van coaching die je ontvangen hebt!