Kortingsacties bij Nu Ben Jij

Hier vind je actuele acties bij Nu Ben Jij. Er zijn regelmatig acties, dus heb je er net een gemist? Niet getreurd! Houd deze pagina of onze Social media pagina's goed in de gaten!

tijdelijke acties

Januari actie!

Vanaf 1-1-2021 zijn wij officieel gestart onder de naam Nu Ben Jij en omdat de vieren hebben we een geldende actie voor heel januari;


Nieuw ben jij!

En toen was het dus officieel! 

Vanaf vandaag (1 januari 2021) zijn wij officieel begonnen met Nu Ben Jij. Twee coaches die er zijn “voor de grote, kleine problemen waar je wel of niet een oplossing voor wilt zoeken”. Leuk hè? 


Om het goed aan te pakken hebben we een actie voor de hele maand januari. 

🥁🥁🥁🥁🥁


Na het eerste gratis kennismakingsgesprek, heb je op de eerste officiële sessie 50% korting. Deze actie geldt voor het hele aanbod!


Wat moet je hiervoor doen? Niet zo veel! Like even onze Facebook en/of Instagram pagina en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!


Dus: heb je goede voornemens, wensen of kan je ergens hulp bij gebruiken? Schroom niet en neem contact met ons op! Voor het aanvragen van een gratis kennismakingsgesprek stuur een mailtje naar info.nubenjij.nl of app naar 06-10593368.


Hopelijk tot snel! 


Groetjes,

Claudia en Nika


*Let op! In verband met de lockdown kunnen wij alleen maar online werken. Dit betekent dat de klankschalensessies even op zich moeten laten wachten.


vaste acties

Ben je jonger dan 21 jaar?

Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je standaard 10% korting op het aanbod van Nika!

Bring A Friend Actie

Ken jij iemand die ook een steuntje in de rug kan gebruiken? Een vriend, vriendin, oom, tante, buurvrouw of kennis bijvoorbeeld? 
Jouw friend is natuurlijk altijd welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Maar schaft hij of zij daarna één of meerdere sessies aan, dan krijgen jullie beiden 50% korting op één sessie. 

Vraag bij Claudia of Nika naar een voucher! De voucher is na uitgifte 1 jaar geldig.