LBGTQ+ Talk

Gelukkig is de wereld steeds inclusiever aan het worden.  

Helaas zijn we er nog niet helemaal. Dagelijks ervaren mooie mensen problemen bij het zijn van zichzelf.

Met LGBTQ+ talk wil ik bereiken dat alle taboes rondom dit onderwerp even niet bestaan en je alles bij mij kwijt kunt, zonder waarde oordeel. 

LGBTQ+ Talk is bedoeld voor jou als:

  • je thuis moeilijk of niet kan praten over jouw geaardheid;
  • je thuis moeilijk kan praten over genderdysforie;
  • je vast loopt in je eigen ontwikkeling en dit op welke manier dan ook wijdt aan je geaardheid;
  • je vast loopt in je eigen ontwikkeling en dit op welke manier dan ook wijdt aan het feit dat je je niet identificeert met het geslacht wat mensen aan je gaven bij geboorte;
  • je het moeilijk vind om over het onderwerp te praten.

Zoals gezegd is het doel van de LGBTQ+ Talk dat iedereen zichzelf mag ontwikkelen. Dat ontwikkelen moet je zelf doen. Wel sta ik met liefde klaar om je te begeleiden in het hele proces. Bij mij staan luchtigheid, openheid, maar vooral veiligheid voorop. 

 

Een voorbeeld hiervan is het begeleiden van mensen die in een transgenderproces zitten. Uit ervaring met een zeer naaste heb ik gemerkt dat er door de officiële instanties niet op alle vlakken genoeg begeleiding kan worden geboden. Dankzij Nu Ben Jij heb ik nu de mogelijkheid om hier iets in te mogen betekenen.

 

Het is natuurlijk niet zo dat ik op dit gebied echte stappen kan, mag of wil ondernemen. Wel wil ik graag de pijn verzachten wanneer er weer een lange wachttijd is voor een fase waar je oh zo aan toe bent. 

 

Wil je hier meer over weten? Neem vooral contact met ons op, óf vraag hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.