Time management coaching

Een goede planning is niet alleen lastig om te maken, je eraan houden kan ook een flinke uitdaging zijn. Vooral jongeren en kinderen lijken hier last van te hebben. Ik kan en wil jou daarbij helpen. 

Voor wie?

Time management coaching bied ik aan voor:

  • Kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar oud die moeite hebben met plannen
  • Jongeren en volwassenen die door belemmeringen moeite hebben met plannen

Voor jongeren en kinderen

Jong geleerd, oud gedaan. Dit motto slaat echt op time management. 

Time management coaching, wat onder jongeren beter bekend staat als huiswerkbegeleiding, is een training om kinderen en jongeren vanaf de eerste klas van de middelbare school beter te leren plannen. We spreken voor een bepaalde tijd elke week een dag af om te kijken wat er allemaal gedaan moet worden. We gaan kijken naar verschillende soorten plannen en zullen kijken welke het beste bij jou en/of bij je kind past. 

Werkwijze

Wanneer je een time management cursus doet bij Nu Ben Jij, zullen we voor een afgesproken periode, elke week één dag afspreken op locatie van Nu Ben Jij  óf online. Tijdens het eerste gesprek bespreken we waar jij of je kind hulp bij kan gebruiken. We spreken een doel af en een tijd waarin we dit doel willen bereiken. 

 

Vanaf het moment van de eerste, tot de laatste afspraak ben ik bereid om via mail verdere vragen te beantwoorden op het gebied van plannen. Ik streef er naar om zo binnen drie werkdagen te reageren.

 

Ben je nieuwsgierig of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.