Onze visie

Bij Nu Ben Jij vinden we jou belangrijk! En vinden we het belangrijk dat jij dat zelf ook weer gaat vinden of vindt! Iedereen is anders, wij ook. We hebben beide verschillende talenten en daarom bieden wij jou verschillende mogelijkheden aan om jou verder te helpen en te begeleiden. De eerste stap heb je stiekem al gezet, want je bent op onze website terecht gekomen! Super goed!

Met Nu Ben Jij willen we een omgeving creëren die voor iedereen fijn aanvoelt. Geen oordeel en geen verplichtingen tijdens de gesprekken of sessies. Ook zijn wij compleet gelijkwaardig aan elkaar. Dit betekent dat we jou niet gaan vertellen wat jij zou moeten doen, maar wij je juist uitdagen om zelf oplossingen te vinden.

 

Je eigen identiteit is enorm belangrijk voor ons. We werken niet alleen met methodes uit boeken maar hebben échte gesprekken met jou en over jou. Het maakt niet uit of je al jaren een probleem hebt, of nu pas ergens tegenaan loopt. Het moeilijk vindt om met iets om te gaan of dat je gewoon even wilt kletsen over het leven. Er is altijd plek voor jou.

Nu Ben Jij is er voor de kleine grote probleempjes, waar je wel of niet hulp voor wilt zoeken. Kunnen wij jou helpen? Deze stap is lager dan een drempel.